Shantymen Kaap HoornEnkele video clips van het Shantymen Kaap Hoorn koor

The fields of Athenry

Balade, Iers protestlied.

The Fields of Athenry is een van de bekendste Ierse protest songs. Het lied speelt in de tijd van de hongersnood. Michael heeft graan gestolen en zal voor worden gedeporteerd Botany Bay.

Promo in de Oosterkerk Hoorn.

Shanty's, Balades, seasongs,maritieme folk .

De Oosterkerk is de op een na oudste kerk in Hoorn. Deze kerk i bepaalt mede het silhouet van de oud VOC stad. In deze monumentale omgeving is deze promotiefilm van het Shantymen kaap Hoorn opgenomen.

Promo op de Halve Maen Hoorn

Shanty's, seasongs.

De orginele De Halve Maen was een schip van de VOC. Dit Hoornse schip voer 1609 de haven van New York binnen. De replica ligt in Hoorn. In deze nautische omgeving is deze promotiefilm van het Shantymen kaap Hoorn opgenomen

Voorjaars concert Grote kerk Wognum.

Shanty's, balades, seasongs.

Samen met mondoline orkest Entre Nous verzorgde het Shantymen Kaap Hoorn het voorjaarsconcert in de grote kerk van Wognum. Bij dit optreden zong het Shantymen Kaap Hoorn een selectie uit hun repertoire. Een compilatie hiervan is in deze video vast gelegd.

Duoconcert Shantymen Kaap Hoorn met Arieskwjair.

Shanty's, balades, seasongs.

Samen met het Ierse folkkoor Arieskwjair verzorgde Shantymen Kaap Hoorneen duoconcert in cultuurhuis het "huis verloren" in de stad Hoorn. Een compilatie van dit optreden in deze video vast gelegd.